SPARERIBS VOOR DE HORECA

Voorgegaard, Steriel, Lekker én Betaalbaar!

Onze Spareribs…
Sous-Vide gegaard door de Vleesman!

DE VOORDELEN VAN VLEESMAN’S SPARERIBS

Hieronder zetten we even alle voordelen op een rijtje die je gaat ervaren als je Spareribs van de Vleesman gebruikt binnen je bedrijf. Als je dan een eenvoudig rekensommetje maakt begrijp je dat ‘zelf maken’ niet altijd de beste keus is.

Persoonlijke inbreng en smaak?

Dat krijgt de Vleesman vaak als vraag; “Smaken de Spareribs dan niet overal hetzelfde?” Néé hoor!

Vleesman’s Spareribs zijn af, ze zijn gereed voor consumptie en prima op smaak. Maar door er zelf een persoonlijke smaak/coating op te smeren geef je toch je eigen identiteit aan je Spareribs.

De voordelen voor de Horeca van Vleesman’s Spareribs

Spareribs voor de Venlose Horeca

HACCP verantwoorde Spareribs

Bij de Vleesman komen de Spareribs wekelijks meerdere keren vers binnen. Die worden gemarineerd en daarna 24 uur gegaard in een vacuüm in zogenaamde Roners.

Daarna worden ze terug gekoeld en voorzien van een etiket. We leveren ze zo bij je af. De keten blijft intact en de inhoud van de verpakking is volledig steriel. De Spareribs zijn minimaal één maand houdbaar in de koeling.

Je koeling is een toonbeeld van structuur met deze voorgegaarde en steriel verpakte Spareribs!

Extra lang houdbare Spareribs

Normaal worden voorgegaarde Spareribs diepgevroren geleverd. In de diepvries is het verlies van smaak en kwaliteit al begonnen. En voor gebruik moet je ze ontdooien.

Haal je teveel uit de vriezer, dan is dat lastig bewaren, heb je te weinig ontdooid? Dan kun je de laatste gasten niet meer helpen met smakelijke Spareribs.

Sous-Vide Spareribs van de Vleesman zijnop elk moment gereed voor directe bereiding, verliezen geen smaak en/of structuur en zijn minstens één maand gekoeld houdbaar. Je kunt ze ook zonder problemen invriezen!

Vleesman's Spareribs, géén derving

Stel je koopt bevroren, voorgegaarde Spareribs. Het weer is in het weekend wat minder, er is voetbal op TV… met andere woorden; Er is niet veel te doen.

Daar liggen ze dan in je koeling, die dure ontdooide Spareribs! En die gaan hard achteruit als je ze niet goed verpakt. Ze drogen uit, nemen snel omgevingsluchtjes op. En na twee, drie dagen zijn ze eigenlijk ongeschikt voor de verkoop aan je gasten. Dus belanden ze op je eigen bord of die van je personeel… of in de container!

Met Spareribs van de Vleesman heb je géén derving. Die liggen steriel, volledig afgesloten van elke slechte invloed in vacuümzakjes netjes in de koeling en kunnen gerust één maand blijven liggen. Nooit geen SPareribs meer weggooien!

Minder afval

Je zult het wel voor je kunnen zien. Spareribs komen binnen, in plastic zakken, of in dozen… die moet je allemaal in je afvalstroom verwerken. Dan komen de vliezen nog, wat ‘trim-afval’, de uitgewerkte marinade… allemaal kilo’s en liters afval die tegenwoordig ook een serieuze kostenpost en een groot ongemak zijn.

Dan zijn de Spareribs van de Vleesman een verademing, gekoeld geleverd, per halve Sparerib vacuüm en steriel verpakt… enige afval is een aantal verpakkingszakjes. Die zie je nog niet ééns liggen!

Minder loonkosten

Spareribs bereiden is véél werk, inkopen, transport, uitpakken, vliezen, marineren, een dagje ‘tumbleren’ (regelmatig draaien in de marinade) en daarna garen, verpakken, etiketteren en opslaan.

De Vleesman doet dat in één moeite door met gruwelijk grote hoeveelheden. Wij zijn zo bedreven in de productie van Spareribs dat dit erg kosten-effectief gebeurt. Tel maar eens uit wat de Spareribs jouw per kilo kosten als al deze arbeid door een duur betaald Chef-Kok gedaan moet worden!

We rekenen je graag voor waarom je op de verkoop van Spareribs bijna niets kunt verdienen. Met Spareribs van de Vleesman lukt dat wel!

Géén Stress in de 'Keuken-piek'

Sous-Vide voorgegaarde Spareribs zijn zo ongelofelijk gemakkelijk in de eindbereiding, je haalt ze uit het zakje, smeert er jouw eigen ‘coating’ over en legt ze even onder de grill, op de barbecue of in de oven… klaar!

En als het héél druk is heb je niet even tijd om nog wat Spareribs bij te maken of te ontdooien. Dan is wat extra voorraad van Vleesman’s Spareribs wel handig, je kunt je er geen deuk aan vallen!

En als je tekort komt, dan is zelfs in het weekend een telefoontje naar de Vleesman genoeg om nog wat extra Spareribs te laten bezorgen. (Mits onze voorraad het toestaat 🙂 )

Actuele prijzen Vleesman’s Spareribs voor de Horeca

(laatst bijgewerkt dinsdag 30 juni 2020 – prijzen wisselen sterk door Corona-problemen.)

Prijs Spareribs Horeca
5 tot 10 kilo

€ 11,30 excl. 9% BTW

Prijs Spareribs Horeca
10 tot 20 kilo

€ 10,80 excl. 9% BTW

Prijs Spareribs Horeca
meer dan 20 kilo

€ 10,30 excl. 9% BTW

Bezorgkosten binnen Groot-Venlo
(Alle stadsdelen van Venlo)

€ 2,50

Bezorgkosten buiten Groot-Venlo
(binnen een straal van 35 kilometer)

€ 5,00

De Vleesman

Michiel Overes

Berkenstraat 40

5922 CL Venlo-Blerick

M 06 132 547 51
E michiel_overes@vleesman.nl

Algemene voorwaarden

  • Betaling bij levering graag contant of pin
  • Prijswijzigingen en tekstfouten voorbehouden
  • Copyright © 2020 - de Vleesman
  • Alle rechten voorbehouden

Kamer van Koophandel

KvK nummer: 70247285
Vestigingsnummer: 000038538369

BTW nummer: NL002376226B17

Activiteiten

  • Catering
  • Voorgegaarde vleeswaren

Onze Bezorgtijden

  • Vrijdag van 16.00 tot 20.00 uur
  • Zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur
  • Na overleg ook op andere momenten mogelijk

Bestelvoorwaarden

Bestellingen voor levering in het eerstvolgende weekend kunnen uiterlijk tot en met dinsdag geplaatst worden.

Op zoek naar iets lekkers en aparts voor jouw feestje in Groot-Venlo?
Je zit gebakken met Vleesspecialiteiten van de Vleesman!

Vleesspecialiteiten in Groot-Venlo

Pulled Pork, Kipsaté, Kippenragout, Boeuff Bourgignon, Runderstoof in Truffeljus, Varkenspoulet in Champignonroomsaus, Servische Gehaktballetjes, Truckersballen in vette Jus, Gamba's Piri Piri, Kip-Kerrie, Curryworst, Spareribfingers, Beenham, Schweinehaxe.

Spareribs in Groot-Venlo

De lekkerste en dikste Spareribs van Venlo, voorgegaard en steriel verpakt voor een lange houdbaarheid en een blijvend, lekkere smaak.

Wat zeggen  klanten over de Vleesman?

Eric Dings

Namens team Boostenhof bedankt voor het lekkere buffet, het was goed verzorgd!

Nel Heins

Partyham met de kerst. Super lekker. Dank je wel.

Marjo Wackers - Kater

Zooooo lekker was de procureur met rode wijnsaus, ennnn zo op tafel 👍👍👍😋😋😋 Lekker mooi gegaard vlees.

Nellie de Lange

De saté is geweldig lekker!

Kai van Dooren

Wij hebben voor 50 personen pulled pork geleverd gekregen, en heel veel complimenten gekregen! Iedereen vond het heerlijk!

Roy Janssen

Gewoon de beste Spareribs en Service!

Ruth Lamberts

De spareribs waare fantastisch!

Wendy Kuijpers

Voor de feestdagen het Partypakket besteld, het was allemaal super lekker!

Nelly Janssen

Was heel lekker het Eten 👍😀

Rob Weijers

Gewoon goed, lekker, mals, veel, echt vlees! Spareribs, spek of gewoon een lap(je). The best!

Pierre Wolters

Gister de pulled pork gekregen.... wat hebben ervan genoten, superrrr!

Barbecue | Grill | Slagerij Venlo | Slagerij Blerick | Slagerij Maasbree  | Slagerij Baarlo | Slagerij Hout-Blerick | Slagerij Helden | Slagerij Panningen | Slagerij Boekend | Slagerij 't Ven | Slagerij Arcen | Slagerij Velden | Slagerij Lomm | Catering | Sous Vide | Voorgegaard | Voedselveilig | Bezorgen | Roken | Roosteren | Houtskool | Kruiden | Steriel